Без вода поликлиника Букурешт

news
Advertisement

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЈП Водовод и канализација – Скопје, информира дека денеска без вода ќе биде дел од општина Карпош.

Advertisement

– Поради дефект на приклучна цевка ф-80 мм на Бледски Договор бб (поликлиника Букурешт), прекинато водоснабдување ќе има објектот на поликлиниката. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Извор: https://centar.mk/blog/2023/11/07/bez-voda-poliklinika-bukuresht/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.