(ВИДЕО) Николовски и Ковачки од ВМРО-ДПМНЕ, исвиркани од граѓаните го напуштија Мечкин Камен

news
Advertisement

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски и делегацијата од ВМРО-ДПМНЕ го напуштија чествувањето за Илинден на Мечкин Камен без да го проследат обраќањето на премиерот Димитар Ковачевски. Како што јавува репортеката на Фронтлајн од Крушево, Николовски, Ковачки и делегацијата од ВМРО-ДПМНЕ, биле испратени со свирежи од присутните граѓаните при напуштањето на Мечкин камен.

Advertisement

Николоски, изјавил дека го напуштаат Мечкин камен поради партиското и политичкото дејствување на владејачката СДСМ/frontline.mk/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.