ВИДЕО: Снегот дојде и во Македонија. Големи врнежи во …

news
Advertisement

Снегот дојде и во Македонија. Големи врнежи во Белановце Кумановско, пишува topm1.net.

Advertisement

Според видеото што го објави весникот Лајм, снегот на ова место го отежнува сообраќајот кон граничниот премин со Косово.

http://https://www.facebook.com/share/r/hjHu9xEPav49cTpn/?mibextid=oFDknk

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.