Во кој дел од денот се жените најрасположени за секс, а во кој мажите…

news
Advertisement

Истражување на британската компанија Love Honey во фокус ја ставила темата во кој дел од денот жените и мажите се најмногу расположени за секс. Во истражувањето учествуваа 2.300 возрасни лица.

Advertisement

Кога станува збор за жените, 70% од нив потврдиле дека нивниот партнер не е расположен за секс кога тие се чувствуваат подготвени за акција, а тоа е во период од 22 часот па до 2 часот наутро.

Од друга страна, мажите се најрасположени за утрински секс, поточно од 6 часот до 9 часот.

Сѐ уште не сте сигурни во веродостојноста на податоците? Па изгледа дека компанијата Love Honey многу се потрудила за своето истражување и успеале да установат дека мажите се најрасположени за секс во точно 7 часот и 54 минути, додека жените за акција се најподготвени во 23 часот и 21 минута.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.