Во прекин сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Гостивар поради сообраќајка

news
Advertisement

АМСМ соопшти дека од 07:30 часот е во прекин сообраќајот на магистралниот пат Кичево – Гостивар.

Advertisement

Причина за прекинот е сообраќајна незгода што се случила кај селото Тајмиште./brif.mk/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.