Груевски се јави: Напиша статус за случајот Јанакиевско

news
Advertisement

Одлуката на судот во Стразбург поврзана со Миле Јанакиески околу политичкиот прогон, незаконското работење и самоволие на одредени судии и обвинители, политички мотивираните случаи и репресијата на СДСМ и Заев врз судството со цел да ги елиминира политичките противници, е само почеток на разоткривањето на злостворствата што беа правени во изминатите години. Има уште многу за разоткривање, а прогонот сеуште трае и злосторстават течат. Актерите сеуште веруваат дека никој не знае што прават или барем дека нема докази за тоа.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.