ЖЕНА ОТВОРИЛА КУФЕР НА АЕРОДРОМ И ГИ ОСТАВИЛА СИТЕ ВО ШОК! НИКОЈ НЕ МОЖЕШЕ ДА ВЕРУВА ВО ОНА ШТО САКАШЕ ДА ГО ОДНЕСЕ ВО ГЕРМАНИЈА

news
Advertisement

Жена од Србија го отворила куферот на аеродромот, а многумина биле изненадени од тоа што го виделе.

Advertisement

На списокот има многу работи кои на нашите луѓе им недостигаат кога заминуваат во странство, се разбира, покрај најблиските. На некои луѓе им недостигаат местата каде што порано излегуваа, на некои им недостасува соседството, а на некои им недостасува храна .

Приказните за шверц на локални специјалитети преку граница не се ретки, но најчесто се случуваат во багажниците на автобусите и автомобилите. Меѓутоа, една жена од Србија толку ги изненадила другите патници на аеродромот што на социјалните мрежи се појавила фотографија на која го отвора куферот .

„Во Германија има сè освен пиперки и кора за пита “, вели еден од патниците кој бил сведок на сцената кога патничката го проверува нејзиниот багаж. А во него само најважното – еден куп пиперки и кора.

„Можеби тие се полнети пиперки, па вредат“, коментира еден твитер, додека има повеќе груби коментари кои велат дека „нејзиниот пасош треба да биде одземен заради ова“.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.