Координирана вандалска акција? За една вечер запалени десетина контејнери низ Скопје

news
Advertisement

Десетина контејнери се запалени вечерва на булеварот “Партизански одреди” во Скопје во вандалска акција која личи на координирана активност.

Advertisement

За два часа противпожарната бригада на Град Скопје добила пет повици за запалени контејнери, реагирано е и сите се изгаснати.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.