Ловџии во провалија ја пронашле колата и охриѓанецот по кој се трагаше деновиве

news
Advertisement

Пронајден е исчезнатиот 76-годишниотохриѓанец по кој семејството и полицијата трагаа неколку денови. Како што тврдат блиски на семејството, ловџии утрово во шест часот ја виделе колата во провалија кај Ванатино, по што веднаш пријавиле во полиција. По 76 годишниот маж семејството трагаше од 17 ти јануари, а полицијата по пријавата од 18. 01.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.