Мечка ги прошетала своите две младенчиља низ село во централна Италија додека локалните жители зачудено гледале

news
Advertisement

Мечка ги прошетала своите две младенчиња низ село во централна Италија додека локалните жители зачудено гледале.

Advertisement

Амарена, мечка која многупати била видена во регионот на Абруцо, била видена со младенчињата во Сан Себастиано Деи Марси, мало село во близина на Аквила, во централна Италија во саботата.

На видеото снимено од случаен минувач, може да се види како мечките одат по пат пред да се симнат по скали и да се оддалечат од луѓето.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.