Најголемите партии ги претставија програмите за изборите за пратеници, денеска ќе се знае редоследот на претседателските кандидати

news
Advertisement

Активностите на учесниците на двојните избори за претседател на 24 април и за пратеници на 8 мај се интензивираат. Најголемите политички партии викендов ги презентираа програмите за парламентарните избори, а дел ги промовираа и носителите на листите за пратеници, како и претседателските кандидати. Денеска се очекува да биде познат и редоследот на кандидатите за претседател на избирачкото ливче

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.