НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЌЕ ПРИФАТАМ Спасеновски вели дека е рано да се мисли за претседателска кандидатура

news
Advertisement

Едно од имињата кои се споменуваат како кандидат за претседателската трка следната година од редовната ВМРО-ДПМНЕ е поранешниот сопатник и универзитетски професор Александар Спасеновски.

Advertisement

Мислам дека е рано за каков било одговор. И тогаш има голем број на непознати со изборот, со карактерот, дали ќе се разделат и со ставот дека маглата не се расчистила, рано е да се даде одговор. Дали би прифатиле? Во оваа фаза не би можел да дадам изјава – вели Спасеновски.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.