Нов ден, нови разрешувања и именувања директори во Град Скопје

news
Advertisement

Градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска најави нова смена на директори во јавните претпријатија на градот. Станува збор за „Водовод и канализација“, Зоолошката градина и Младинскиот културен центар. Според Градот, на овие лица им истекот мандатот како вршители на должноста. Досегашниот директор на Зоолошката, Драган Илиевски е назначен за директор на „Водовод и канализација“ а Зоран Попов на местото раководител на Зоолошката градина. Разрешен е досегашниот директор на Младинскиот културен центар Ванчо Богоев.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.