ПЛАТА ОД 47.000 ДЕНАРИ СО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ Објавен оглас од АЕК за 11 работни позиции

news
Advertisement

Aгенцијата за електронски комуникаци (АЕК) објави оглас за вработување, за вкупно 11 работни позиции.

Advertisement

Тоа што најмногу ги изненади корисниците на социјални мрежи е огласот за работна позиција технички секретар, на која може да се аплицира и со завршено средно образоваие, а платата е 47.000 денари.

Највисокиот личен месечен дохот што им се нуди на нововработените во АЕК, изнесува 80.000 денари./plusinfo.mk/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.