СДСМ Прилеп: 700 дена лаги на Борче Јовчески и ДПМНЕ

news
Advertisement

Од Секторот за комуникации на СДСМ Прилеп, објавија дека актулелниот градоначалник на Прилеп Борче Јовчески од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, не ги исполнил ветувањата дадени пред граѓаните.

Advertisement

„Нема кружни текови; Нема монтажни катни гаражи; Нема пониски сметки за вода; Нема субвенции за клима уреди; Нема нови спортски игралишта; Нема затворен пливачки базен; Нема нови градинки, постоечките незнаат да ги стават во функција; Нема младински центар“, се наведува во објавата од СДСМ Прилеп.

Извор: https://frontline.mk/2023/09/19/sdsm-prilep-700-dena-lagi-na-borche-ovcheski-i-dpmne/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.