Се ожени најпознатиот ерген во Македонија. Познатиот новинар рипна во тавче

news
Advertisement

Политичарите го нарекуваат ужасен новинар, читателите храбар новинар, додека девојките го нарекуваат најпознат ерген. Познатиот новинар на ТВ-Клан во Македонија, Фуркан Салиу, денеска конечно заплива во брачните води со новинарката Шпреса Халими.

Advertisement

Веста ја објави Шпреса која на својот Фејсбук профил напиша „Фуркан Салиу управува, јас навигам“.
Уредниците на monitor.mk на брачниот пар Салиу им посакуваат среќен живот и многу честитки.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.