Спасовски: Не можат криминалците да го победат најголемото мнозинство во државата

news
Advertisement

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски се огласи преку социјалните мрежи каде порачува дека секогаш има некој кој се обидува да саботира полициски акции и спроведувањето на законот, но додава дека не може мала криминална група да го победи најголемото мнозинство во државата.

Advertisement

Секогаш има обиди некој да саботира полициски акции, ама верувајте дека МВР како институција и институциите кои работат во системот на спроведување на законот се тие кои го оневозможуваат тоа.

Секогаш постојат луѓе кои сакаат да бидат сојузници со криминал, нашата задача е да креираме систем кој ќе им се спротивстави.

Не можат криминалците да го победат најголемото мнозинство во држава/zoom.mk/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.