Убава вест – вторник е неработен ден за сите во Македонија

news
Advertisement

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2022 година (вторник), Ден на народното востание, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Advertisement

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита Денот на народното востание.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.