ФОТО Еднаш отидоа на фудбал па се изнасликаа

news
Advertisement

Македонските функционери се чини еднаш отидоа да гледаат фудбалски натпревар, а по тој повод направија и фотосесија.

Advertisement

Па затоа на нивните профили можат да се видат фотографии кои се фотографирани буквално од сите страни.

Во продолжение фотографии:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.