ФОТО: Растурена фонтана, „нов“споменик на плоштадот во Скопје, вреден 700 милиони евра

news
Advertisement

Секое чудо за три дена, но ова последново малку се одолжи. Досега бевме сведоци на неколку пропаднати камиони во фонтаната вредна 700 милиони евра на плоштадот Македонија во Скопје.

Advertisement

Абер дека нешто ќе се среди, нема. Па оваа слика секојдневно ги пречекува туристите во главниот град на Македонија.Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.