Халовин во српскиот парламент: Опозицијата гаѓаше политичари со тоалетна хартија

news
Advertisement

Српската опозиција на вчерашната конститутивна седница правеше нереди и тензии.

Advertisement

Во моментот кога ја бираа Ана Брнабиќ за спикер тие почнаа да фрраат тоалетна хартија низ целата сал

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.