Четири лица каснати од кучиња скитници во Скопје

news
Advertisement

Слаб слух? Ова помага да се отстрани досадното зуење и да се реши слухот. Работи веќе по…Слаб слух? Ова помага да се отстрани досадното зуење и да се реши слухот. Работи веќе по…

Advertisement

На 01.04.2024 во 16:45 часот во Полициската станица Карпош, В.В.(44) пријавил дека на бул.„Партизански oдреди“ во Скопје, тој и неговата мајка Р.В.(74), двајцата од Скопје, биле каснати од куче скитник.

На 01.04.2024 во 19:15 часот во Полициската станица Гази Баба, Т.Н.(77) од Скопје пријавила дека во паркот на ул.„Финска“ во Скопје била касната од куче скитник.

На 01.04.2024 во 19:30 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, С.В.(29) од с.Волково, скопско, пријавил дека на ул.„Шар планина“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

ПОВРЗАНИ ТЕМИ

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.