Шок за еден родител: Татко пријавил физички напад врз неговата малолетна ќерка – инцидентот бил извршен и снимен на видео од соученички

news
Advertisement

Шок за еден родител: Татко пријавил физички напад врз неговата малолетна ќерка – инцидентот бил извршен и снимен на видео од соученички

Advertisement

Загрижувачки инцидент пријавен во СВР Скопје се случува кога татко известува за вознемирувачки напад врз неговата ќерка, снимен на видео кое циркулирало на социјалните мрежи.

Шок за еден родител: Татко пријавил физички напад врз неговата малолетна ќерка – инцидентот бил извршен и снимен на видео од соученички
Татко од Скопје поднел вознемирувачка пријава во која детално е опишан инцидентот кога неговата ќерка била физички нападната од две малолетнички во близина на средното училиште во месноста Центар. Оваа итна молба за правда ја нагласува итната потреба да се решат актите на насилство и да се обезбеди безбедност на малолетниците во заедницата.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.