„ЈАС ДА СУМ ВЕВЧАНЕЦ, ЌЕ УМРЕВ ОД СРАМ“ – Роберт Милески со жестока реакција за една од маските

news
Advertisement

ас да сум вевчанец ќе умрев од срам, ќе пропаднев в земја. Да се поигруваш со Светиот крст и со страдањето за нас на Бог Исус Христос за мене е несфатливо, макар и колку да сум либерален во сфаќањата за еден карневал и маските за исмејување на сè и сешто. Не знам, можеби само јас не ја сфатив пораката, можеби некој ќе ми ја појасни. Но, што е премногу, премногу е!
Прости им Господе, не знаат што прават..

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.