16 vite radhazi shtatzënë, nëna e 12 fëmijëve tregon eksperiencën e saj

news
Advertisement

Një nënë e 12 fëmijëve, e cila ka kaluar 16 vite radhazi shtatzënë, ka deklaruar se tani që e ka mbyllur zgjerimin e familjes së saj, e ka të vështirë të përshtatet me faktin që nuk është duke pritur fëmijë.

Advertisement

38-vjeçarja Iris Purnell, nga Kalifornia, ka 7 djem dhe 5 vajza, është bërë virale në TikTok me historinë e saj.

“Të kesh një fëmijë brenda teje është një “ngritje shpirtërore” dhe më ka mësuar që të jem e duruar me trupin tim”, thotë gruaja amerikane.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.