Po fyente myslimanët, rriìhet “live” në TikTok Luigj Marku(VIDEO)

news
Advertisement

39-vjeçari, Luigj Marku i cili është i njohur në rrjetet sociale, kryesisht në TikTok pasi bën thirrje ek.st.remiste dhe ofendon myslimanët. Por këtë herë, duke fy.er myslimanët, e ka pësuar keq

Advertisement

Gjatë një “live” që ai po bënte me ndjekësit e tij në TikTok ai është dhu.nuar nga disa persona.

Në momentin që Luigj Marku është dhu.nuar, ai ka qenë në një park në Dublin (aty ku jeton) duke fy.er myslimanët.

Kaq ka mjaftuar që disa persona (shqiptarë) që e kanë dëgjuar, t’i afrohen dhe ta dhu nojnë. Në këtë moment video “live” është ndërprerë.

Ndërkohë, Prokuroria dhe antite.rrori shqiptar e kanë shpallur Luigj Markun në kërkim ndërkombëtar për veprat pe.nale të thirrjes dhe nxitje për kryerjen e veprimeve ek.str.emiste.

https://vm.tiktok.com/ZMNg26tFu/?k=1

Antite.rrori dhe Prokuroria e Lezhës i kanë kërkuar ndihmë autoriteteve irlandeze më qëllim arr.estimin e 39-vjecarit Marku, i cili akuzohet për veprime ek.stremiste me qëllim nxitjen e ur.rejtjes.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.