“8 me 2”: Më mirë në BESË apo BDI – ja çka thotë Fatmir Limani

news
Advertisement

Në emisionin “8 me 2” të udhëhequr nga moderatori Tiron Alili, i cili emitohet çdo të shtunë në ora 19:00 në portalin monitor.mk, kësaj jave mysafir ishte Fatmir Limani, nënkryetar i Lëvizjes BESA.

Advertisement

Mes tjerave, Limani në emision paraqiti edhe qendrimin e tij rreth asaj se cili është dallimi mes BDI-së dhe Lëvizjes BESA.

Përgjigjen e tij të plotë mund ta shihni në videon më poshtë:

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.