Cila llogaritet si dita e fundit e menstruacioneve?

news
Advertisement

Dita e fundit e menstruacioneve nuk është e përcaktuar njëjtë tek të gjitha gratë.
Kur gjakderdhja të jetë ndalur, kjo llogaritet të jetë dita e fundit e menstruacioneve.
Mirëpo, për shumicën e grave kjo ndodh rreth ditës së pestë, raporton The Sun, transmeton Klankosova.tv.

Advertisement

Gjakderdhja ka të ngjarë të jetë më e rëndë në fillim, ndoshta për disa ditë, pastaj do të bëhet më e lehtë derisa i afroheni fundit të menstruacioneve.
Ndonjëherë ju mund të mendoni se ka mbaruar, por më pas keni sërish rrjedhje dhe kjo është krejtësisht normale.
Kohëzgjatja e menstruacioneve mund të ndikohet nga një sërë gjërash, si mosha, pasha, shtatzënia apo edhe menopauza.
Ajo gjithashtu mund të ndryshojë varësisht nga gjendja shëndetësore, sidomos gjendja e cila lidhet me mitrën.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.