Durmishi nga “Qendra”: Na jepni shumicë, do ta shihni transformimin radikal të Tetovës

news
Advertisement

Takimin me nendegët, Lëvizja Besa sonte e ka vazhduar në “Qendër”, ku para të pranishmëve fjalë rasti mbajti bartësi i listës së këshilltarëve Besar Durmishi. Durmishi ka thënë se nëse qytetarët japin votën për shumicë stabile, atehërë në Tetovë do të ketë trasformim radikal. Më tej ai u shpreh se tetova meriton më shumë dhe për këtë arsye duhet votuar numri 8.

Advertisement

“Na jepni shumicë dhe do ta shihni se çfarë transformimi radikal do të pësojë Tetova.
Sepse Tetova meriton shumë, sepse ka pritur shumë. Tetova tanimë ka gjetur rrugën e duhur dhe nuk e ka ndermend të ndalet, prandaj do voton numrin 8.
#Shumicëpër8ovën”, ka përfunduar Durmishi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.