Durmishi nga Xhepçishti: Po dëshmohet çdo ditë, fitorja e Besës do të jetë shumë e madhe

news
Advertisement

Bartësi i listës së këshilltarëve të Lëvizjes Besa, Besar Durmishi sonte realizoi takim me banorët e Xhepçishtit. Para banorëve Durmishi tregoj pse Besës i duhet shumicë në Tetovë dhe pse duhet votuar numri 8. Ai më tej ka deklaruar se përkrahja po shtohet dita ditës dhe se fitorja më 20 gusht do të jetë shumë e madhe.

Advertisement

“Përkrahja po na shtohet dita ditës, në Xhepçisht dhe gjithandej.
Fitorja do të jetë shumë e madhe, kjo po na aprovohet në çdo tubim nga çdo qytetar.
Në Tetovë do votohet me shumicë për Shumicën e Re.
#ShumicëPër8ovën”, ka thënë Durmishi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.