Dy të rinjë u ngacmuan gratë, rra.hje mes pushuesve në Vlorë

news
Advertisement

Duket se jugu nuk po bie qetësi nga trazirat e njëpasnjëshme. Në Vlorë ditën e sotme një grup pushuesish janë përl.eshur fiz.ikisht, ku ka pasur edhe të përgj.akur.Nisja e këtij she.rri ka qenë nga dy të rinjë, që dys.hohet se kanë ngac.muar dy gra. Këtë skenë të turpshme e kanë parë bashkëshortët dhe familjarët të cilët kanë ndërhyrë dhe janë konf.liktuar me dy të rinjtë.

Advertisement

Përp.lasja mes tyre ka shkuar aq keq sa është përdorur edhe forca fi.zike dhe kanë gjuajtur me gru.shte në drejtim të njëri-tjetrit.Si pasojë e she.rrit tre persona kanë përfunduar të gja.kosur. Mësohet se nga qytetarë të ndryshëm është njoftuar policia dhe ambulanca për tu ardhur në ndihmë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.