Gjendet pa shenja jete foshnja katërmuajshe në këtë qytet shqiptar

news
Advertisement

Me datën 8 gusht (e hënë) policia ka pranuar një informacion për një foshnje pa shenja jete në Serbobran të Istogut. Vdekjen e viktimës e ka konstatuar mjeku i QKMF-së në Istog.
Zëdhënësi i policisë për rajonin e Pejës, Driton Rugova, e ka konfirmuar vdek jen e foshnjës. Me datën 8 gusht 2022 rreth orës 04:50 policia ka pranuar një informatë se në fshatin Serbobran të Istogut një fëmijë 4 muajsh është pa shneja jete. Njësitë relevante iu kanë përgjigjur vendit të ngjarjes, është informu mjeku në QKMF-në e Istogut dhe i njëjti ka konstatuar vdekjen e foshnjës”, tha Rugova.

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.