Ja kush e nënshkroi dokumentin e Grupit të Zjarrit (DOKUMENT)

news
Advertisement

Duke patur parasysh gjendjen e krijuar organizative perbrenda BDI-sè gjate njè periudhe dyvjeçare, jemi tè detyruar tèngrejme zerin dhe te reagojme qe atè tè cilèn e kemi krijuar me mish e me shpirt, pra Bashkimin Demokratik per Integrim, ta kthejme në pozitën sic zhvillohej plot 18 vite- pra mire tè organizuar dhe mire tè strukturuar.

Advertisement

Bashkimi Demokratik per Integrim nuk eshtë thjeshtë nje parti politike, por BDI eshtē vlerè, e cila 18 vite ka ruajtur dhe ka avancuar te drejtat e shqiptarève, njè familje e hapur dhe me konsultime brenda pèr brenda, pa privilegie individuale, me organe statutare dhe me rritje te vazhdueshme tē trupit elektoral. Si te tille duhet patjeter ta kthejme aty ku e ka vendin.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.