Kandidatët e BESËS trajnohen për menaxhim kualitativ

news
Advertisement

Besar Durmishi nga Lëvizja Besa përmes një postimi në facebook ka treguar se ka vazhduar edhe sot trajnimi i kandidateve te Lëvizjes Besa, që do të jenë gati për t’i zgjidhur problemet e qytetit

Advertisement

Shkrimi i plotë i Durmishit:
Vazhdon edhe sot trajnimi i ekipit tonë, të cilët janë gati për të zgjidhur problemet e qytetit tonë.
Këshilltarët e ardhshëm të Lëvizjes BESA, së bashku me kryetarin Kasami, do të angazhohem që Tetova të përfaqësohet me dinjitet.
Fokusi jonë kryesor do të jetë në perfundimin e punëve që i kemi filluar këto muaj dhe inicimi i zgjidhjes së shumë problemeve me të cilat qyteti ballafaqohet për një kohë të gjatë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.