Kasami nga Teteks 1-shi: Jemi bashkë me tetovarët, fitorja jonë do të jetë fitore e të gjithëve

news
Advertisement

Kryetari i komunës Bilall Kasami dhe kandidatët për këshillin e Tetovës, sëbashku me bartësin Besar Durmishi, sonte realizuan takim me banorët e lagjes Teteks 1. Kasami para të pranishmëve ka deklaruar se Teteks 1-shi e ka vendosur se me 20 gusht do të votojnë shumicë stabile. Më tej ai ka deklaruar se fitorja e Besës do të jetë fitore e të gjithë qytetarëve.

Advertisement

“Tetovarët tashmë e kanë vendosur, Teteks 1-shi tashmë e ka vendosur, që me 20 gusht të votojnë për një #Shumicë stabile, për listën e Lëvizjes BESA, për numrin 8️⃣.Ne, jemi bashkë me tetovarët. Fitorja jonë do të jetë e tyre dhe e të gjithë qytetarëve!
#Shumicëpër8ovën”, ka përfunduar Kasami.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.