Kasami: Uron ditën e Ilindenit

news
Advertisement

“Kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami nëpërmjet një statusi në Facebook ka uruar ditën e Ilindenit

Advertisement

Të dashur qytetarë, gëzuar ditën e Ilindenit.
Uroj që edhe më tej të vazhdojmë ta ndërtojmë vendin në frymën e vlerave evropiane në paqe dhe bashkëveprim!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02wS9M8vY6Tcgbaub3CnP2wxSKjJ25vwcz2UMTrYmFQwJpmDLp8Y686GBnLFX1SmQdl&id=100044579644794

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.