Kërc ënoi prindërit në Tetovë, arre stohet nga policia

news
Advertisement

Ai është ndaluar në Komisariatin e Policisë dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të rastit do të vijojnë parashtresat përkatëse.Ts

Advertisement
Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.