Kosovë/ Veriu zgjohet me billbordet “Mirësevini në Asociacionin e komunave serbe”

news
Advertisement

Billborde me mbishkrimin “Mirësevini në Asociacionin e Komunave Serbe” janë vendosur në katër komuna veriore.

Advertisement

Kosovo-online shkruan se billbordet janë vendosur në gjithë Mitrovicën e Kosovës, Leposaviq, Zubin Potok dhe Zveçan. Mesazhet “Kjo është ZSO”, me simbole dhe mesazhe në gjuhën angleze që flasin për këtë organizatë, shkruan tutje ky medium.

Ato mesazhe janë shfaqur në shëtitoren kryesore në Mitrovicën e Veriut dhe në tabelat e vendosura në hyrje-daljet e katër komunave.

Marrëveshja për formimin e Asociacionit mes Kosovës e Serbisë është arritur në vitin 2013.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.