Në pikën kufitare në Tabanoc pritet rreth një orë

news
Advertisement

Sot në mëngjes në pikën kufitare në “Tabanovc” pritja për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në pikën kufitare në “Bogorodic” për dalje nga vendi është rreth 40 minuta.

Advertisement

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.