Një grua lindi binjakë, babai pa një fëmijë dhe kërkoi divorcin menjëherë

news

Melania dhe Gjoni janë çift prej disa vitesh dhe në besnikëri të përjetshme janë martuar tre vite më parë. Ata nuk kishin një fëmijë për një kohë të gjatë dhe ishin pothuajse të dëshpëruar.

Advertisement

Megjithatë, fati vendosi t’i buzëqeshte dhe së shpejti testi tregoi dy linjat e ëndërruara, të cilat lajmëronin se familja do të fryhej me të paktën një anëtar më shumë.

Shtatzënia e Melanie shkoi mirë, por çifti mori një surprizë në ultrazë. Doli se gruaja ishte shtatzënë me jo një, por dy foshnja. Prindërit e ardhshëm ishin mbi hënë me lumturi.

Ata as që e kishin menduar atëherë se foshnja e dytë do të shkatërronte familjen dhe lumturinë e tyre.Kur Melanie lindi, ajo e përlotur iu lut Xhonit që të mos vinte në spital për ta parë atë dhe foshnjat. Ai ishte në mëdyshje për një kohë të gjatë pse gruaja e tij kishte një kërkesë të tillë, por pavarësisht gjithçkaje ai vendosi të shkonte dhe të shihte të dashurin e tij.

Kur shkoi në dhomën e spitalit, pa Melaninë të përlotur, me dy krevat fëmijësh pranë saj. Në të parën shtrihej një djalë i vogël rozë dhe i lezetshëm.Gjoni iu afrua të dytit me buzëqeshje dhe aty e priste një surprizë e tmerrshme. Në djepin e dytë ishte një foshnjë me lëkurë të errët. Ai thjesht nuk dinte se çfarë të mendonte.
Edhe mjekët ishin të hutuar. Ata kurrë nuk kishin parë një fenomen të tillë – binjakë kaq të ndryshëm nga njëri-tjetri.Në fillim të gjithë menduan se foshnja me lëkurë të errët ishte ndërruar në spital. John dhe Melania bënë një test të ADN-së që vërtetoi se të dy fëmijët ishin të Melanias.

Megjithatë, ishte vetëm fëmija i parë i Gjonit.Më pas Melania i pranoi Gjonit se e kishte tradhtuar atë me fqinjin e tyre me ngjyrë Luterin. John menjëherë bëri kërkesë për divorc.

Kështu, një rastësi e pabesueshme gjenetike vendosi fatin e disa fëmijëve të pafajshëm dhe prindërve të tyre.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.