Toa што Антикорупциска не гледа корупција во тоа што кумот ниже државни пари не го прави чесен

news
Advertisement

Тоа што по притисоците на Груби, ДКСК не гледа корупција што кумот на Ковачевски ниже државни пари не го прави Ковачевски чесен.ДКСК функционира под притисокот на Груби, кој јавно ги омаловажува како институција,велат од ВМРО-ДПНЕ

Advertisement

ДКСК сега по 1 година утврдуваат нешто за кое кажале дека нема судир. А за другиот дел од пријавата, за трговија со влијание нема ниту збор.Кумот на Ковачевски со фирмата која заедно ја основале земал државни пари, во време додека Ковачевски бил на функција, и тоа е факт.СДС може да се тешат со некаков документ од ДКСК кој моментално ги аболира, но нема и не можат да избегнат одговорност.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.