VIDEO/Atleti bëhet hor mes vrapimit, i del organi gjenital jashtë

news
Advertisement

Një atlet ka pasur një situatë shumë fatkeqe gjatë një garë 400 metrash në Kampionatin Botëror të Atletikës U20, 2022.
Alberto Nonino i Italisë ishte duke garuar në këtë garë rraskapitëse në Cali, Kolumbi, shkruan SportBible.

Advertisement

Gjatë kohës kur po vraponte, Nonino nuk ndihej edhe shumë mirë, pasi ndodhi që organi gjenital t’i dukej.
Ai naloi për një moment dhe më pas doli i fundit nga kjo garë.
Momentin mund ta shikoi edhe në video

https://www.sportbible.com/athletics/runner-comes-last-penis-comes-out-sboz-20220804?source=twitter

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.