VIDEO-FOTO: Korab Shaqiri mbulohet me para në Kërçovë

news
Advertisement

Këngëtari i njohur kosovar Korab Shaqiri vazhdon të jetë ndër këngëtarët më të preferuar ndër shqiptarët e Maqedonisë, shkruan monitor.mk. Në këtë sezon veror ai ka qenë shumë aktiv në qytetet shqiptare duke marr pjesë në shumë mbrëmje, dasma dhe gazmende familjare në trevat shqiptare.

Advertisement

Në disa pamje të dërguara në monitor.mk shihet si këngëtari i njohur mbulohet me para në një dasëm kërçovare. Ambienti i hareshëm dhe atmosfera në maksimum shihen në pamjet e dërguara. Komenti i pamjeve është: Korabi e kalli atmosferën/monitor.mk

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.