VIDEO/Po shante myslimanët, rri.het “LIVE” në TikTok ekstremisti Luigj Marku

news
Advertisement

Advertisement

Luigj Marku është një emër shumë i njohur në rrjetet sociale. 39-vjeçari nga Lezha është bërë ” i famshëm” në TikTok pasi prej kohësh publikon në rrjete socilale video dhe mesazhe radikale dhe ekstremiste. Së fundmi gjatë një “LIVE” që ai po bënte me ndjekësit e tij në TikTok ai është dhunuar nga disa persona.

Mësohet se në momentin që Luigj Marku është dhunuar, ai ka qenë në një park në Dublin(aty ku jeton) duke sharë myslimanët. Kaq ka mjaftuar që disa persona t’i afrohen dhe ta dhunojnë. Në këtë moment video “LIVE” është ndërprerë.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.