Величковски: 15% од судиите штетат на угледот на целата судска фела, ако не се влеземе во судир со корупцијата тој процент ќе се зголемува

news
Advertisement

Поранешниот претседател на Либерална партија и актуелен иницијатор на граѓанското движење „Нова република“, Иван Величковски вечерва во „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека 15% од судиите штетат на угледот на целата судска фела.

Advertisement

Според него, ако не се влезе во судир со корупцијата овој процент ќе се зголемува.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.