Здравко Чолич со неговиот битолски двојник направија нивна заедничка фотографија

news
Advertisement

Битолчанецот Митко Јанкуловски вработен во позната битолска банка кого битолчани го познаваат како двојник на балканската
музичка ѕвезда Здравко Чолич остварија заедничка средба за време на концертот кој беше одржан во Битола. Физичката сличност меѓу нив двајца навистина е неверојатна за што сведочи и оваа нивна заедничка фотографија.babambitola.mk/

Advertisement

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.