САУДИСКИОТ ДИПЛОМАТ ПОЧИНА СРЕДЕ ГОВОР По аплаузот само се струполи (ВИДЕО)

news
Advertisement

Саудискиот дипломат Мухамед ел Катани почина додека држеше говор на конферецијата во Каиро, Египет.

Advertisement

На видеото се гледа како тој држи говор и по паузата за аплауз, Катани ја губи приседноста и неконтролирано паѓа на земја.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.