Се очекува ли промена на Устав? Одговара Иван Величковски

news
Advertisement

Поранешниот претседател на Либерална партија и актуелен иницијатор на граѓанското движење „Нова република“, Иван Величковски вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 одговори на прашањето дали се очекува промена на Уставот во Македонија.

Advertisement

Тој вели дека за тоа дали ќе има избори, зависи од владиното мнозинство.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.