ЗНАЕТЕ ЛИ КОЈА Е НАЈПОПУЛАРНАТА С*КС ПОЗА НА СИТЕ ВРЕМИЊА? ⬇⬇

news
Advertisement

Индијците одамна го покажаа ова во Кама Сутра, порнографската индустрија живописно и бесрамно го прикажа овој век и денес на сите им е јасно дека има многу, многу сексуални пози. И за почетници и за напредни. Многу интересни имиња, како риболов за сирење. Или лигава брадавица? Но, големата фантазија во потрагата по љубов и желба да експериментирате од една страна, ја исполнува изводливоста, а од друга страна (имате време, волја, фитнес и еластичност да изведувате понекогаш неверојатни позиции), така што не чини да одиме многу подалеку од основите. Секогаш дознаваме некои добри и луди пози, но на крајот се се сведува на три, четири добро испраксирани.

Advertisement

Не е ниту тоа лошо, секој знае што е најдобро за него. И, се чини дека на повеќето сепак им одговара прилично „обично“. Да се истражи што е тоа, една веб страница која се занимава за здравствена заштита, направи студија во која беа вклучени и Европејците и Американците. И, да, резултатот е дека не сме премногу креативни кога станува збор за секс.

Победникот е … Истражувањето покажа дека најпопуларната поза е doggy style – 35,1% од испитаниците се изјасниле така. Не можеме да одречеме дека doggy style може да биде одличен, но може да биде и малку досаден. Но, да бидеме фер, сепак тоа е евергрин позиција и заслужува високо место на таблата со популарни пози. Дури и најмногу, повеќето тврдат.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.