31-vjeçarja: Unë ia ngreh të dashurit tim 100 herë në ditë

news
Advertisement

Një grua ka deklaruar se i dashuri i saj ka deri në 100 er*eksione në ditë, duke thënë se ndodh në çdo vend që ata shkojnë.
Vikki Brown, 31 vjeç dhe Lucas Martins, 39 vjeç, u takuan për herë të parë në vitin 2020 rastësisht teksa psonisnin në një supermarket gjatë pandemisë.

Advertisement

Çifti, ende jetojnë veçmas, por takohen rregullisht me njëri-tjetrin dhe zbuluan se ‘nuk kohë për pushim’ nga ereksionet e vazhdueshme të Lucas.
“Që nga fillimi e deri më tani, kudo që jemi ai ka një ereksion, nga 50 deri në 100 herë në ditë,” shpjegoi Vikki. “Rrimë ulur duke parë një film, jemi duke ecur në rrugë ose duke shkuar te miqtë për një kafe dhe ai ka një ereksion. Ndonjëherë është e turpshme, por ai thjesht qesh mbi këtë fakt.”

Vikki qëndroi beqare për disa vite pasi u nda me babanë e fëmijëve të saj, derisa u takua me Lucasin. Pavarësisht se fillimisht e refuzoi atë, Vikki pranoi të dilte në takim me Lucasin dhe dyshja kanë qenë së bashku që atëherë.
Lucas tha se Vikki mjafton vetëm ta shikojë atë dhe ai ndihet ‘i uritur për se*ks‘.
Por pasi shkoi tek mjeku, ai i tha se nuk ishte një problem mjekësore, edhe pse Lucas thotë se nuk ka ndodhur kurrë para se të takohej me Vikkin. Çifti janë bashkë prej dy vitesh.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.